-1%
€365,00
Lindehout oftewel Basswood is een hardhout die makkelijk te bewerken is. Dankzij de gladde structuur van de lamel hebben Basswood shutters een strakke uitstraling.
Neem contact met ons op voor het juiste advies. Wij helpen u graag. Inclusief meten en montage? Dat kan ook!... Meer info
Bereken uw prijs
Prijs per pak (1 m2)€365,00
Prijs per m2€365,00
Voer hierboven uw gewenste hoeveelheid in.

Blend Basswood shutters

Lindehout oftewel Basswood is een hardhout die makkelijk te bewerken is. Dankzij de gladde structuur van de lamel hebben Basswood shutters een strakke uitstraling. Vanafprijs € 359,- pm2

 

Uitvoeringen:

Classic & Modern 

Wij bieden een Classic uitvoering (met kraal) of Moderne uitvoering (zonder kraal) aan. De moderne afwerking is volledig egaal en bevat geen lijnen. Bij de Classic uitvoering bevinden zich aan de zijkant dunne lijnen die zorgen voor een klassieke uitstraling.

Bediening

Tiltstok of silentview

De shutters kan men handmatig bedienen met een tiltstok of verborgen bediening. De tiltstok is zichtbaar en kunt u heen en weer bewegen. De verborgen bediening heeft een onzichtbare aluminiumlat aan de achterzijde, zo kan men de lamellen zelf heen en weer bewegen.

 

Kleuren 

Altijd een kleur die bij u past!

De shutters zijn leverbaar in een breed scala aan kleuren waarmee u eindeloos kunt combineren! De Basswood shutter is leverbaar in 33 standaard kleuren en de Ashwood in 9 standaard kleuren. Daarnaast kunt u uw shutters tegen een meerprijs in een RAL of NCS kleur te laten spuiten.

Verschillende lamelbreedtes

63mm, 89mm, 114mm

Er zijn 3 verschillende lamelbreedtes, namelijk: 63mm, 89mm en 114mm. Afhankelijk van de grootte van het raam wordt de lamelbreedte bepaald. Des te groter de lamelbreedte, des te meer lichtinval wordt er gecreëerd.

Montage profielen

Voor elk montage hebben we een oplossing.

Voor de shutters bieden wij verschillende frames aan, namelijk: L-frames (‘op de dag’ montage), Z-frames, (half in de dag montage), erkerframes, (L-frame of Z-frame in combinatie met cornerpost) en Deco frames (‘op de dag’ montage).

Vormen

Speciale vorm? Geen probleem.

De shutters worden in iedere gewenste vorm op maat gemaakt. Van een toog, trapezium, rond, driehoek tot schuin raam en ga zo maar door. De shutters worden bij Blend® precies samengesteld naar uw wensen.

Blend Window Fashion

Blend Window Fashion

Blend Window Fashion