Er zijn geen producten gevonden op deze pagina, maar wij helpen u graag verder! Probeer een andere categorie of neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice.

Blend Window Fashion

Blend® Window Fashion is specialist in diverse soorten houten raamdecoratie. Het assortiment bestaat uit maatwerk shutters en houten jaloezieën. Deze zijn leverbaar in diverse houtsoorten en uitvoeringen.

De collectie houten jaloezieën en shutters van Blend® zijn prachtig vormgegeven, van uitmuntende kwaliteit en bieden in vrijwel iedere situatie een passende oplossing.

De shutters en houten jaloezieën van Blend Window Fashion worden gemaakt van de beste materialen. Zij leveren kwalitatief hoogwaardige producten welke zijn voorzien van unieke en innovatieve eigenschappen. De producten worden op maat gemaakt en zijn volledig naar wens samen te stellen. Blend® Window Fashion is altijd op de hoogte en zorgt ervoor dat de service tot in de puntjes verzorgd is. Op deze manier gaan wij samen een duurzame relatie aan.

Innovativiteit

Naast de standaard kleuren zoals wit, zwart, en antraciet, heeft Blend® in 2015 ook shutters in populaire en trendy hoogglans kleuren aan de collectie toegevoegd. De hoogglans kleuren geven een luxe uitstraling aan ieder interieur. Daarnaast hebben zij in 2015 dakraam shutters laten ontwikkelen met een sterk en uniek sluitingsmechanisme: de jachtsluiting. De jachtsluiting van de dakraam shutters voorkomt dat de panelen openklappen en deze dus altijd netjes blijven hangen. Om dit te realiseren heeft Blend een speciaal profiel laten ontwikkelen. 

 

Blend Window Fashion