Er zijn geen producten gevonden op deze pagina, maar wij helpen u graag verder! Probeer een andere categorie of neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice.

COREtec® De Naturals Collectie


Sensationeel op het gebied van pvc-vloeren zo kun je COREtec® The Original van USFloors LVT wel noemen. Een klik pvcvloer die zonder problemen op elke ondergrond zijn weg vindt. Geëgaliseerd of niet. Het maakt niet uit of je nou een oude tegelvloer, een oude parketvloer of een gescheurde betonvloer hebt. De vloer is namelijk voorzien van een 1,5 mm dikke kurken onderlaag die alle oneffenheden opvangt en bovendien ook zeer geluiddempend is. Deze trendvloer is zelfs voorzien van een 10dB-certificaat, deze kan dus zonder ondervloer in appartementen gelegd worden waar een geluideis is van 10dB.

Echt sensationeel ja, Want welke laminaat, parket of pvcvloer heeft een ingebakken kurken ondervloer? Ja je hoort het goed, de ondervloer zit al aan de plank dus die kan je van de begroting schrappen! De plank zelf is ook een hele sensatie op zich. Want die is gemaakt van een mengsel van gerecycled hout, bamboe, kalksteen en vinyl (WPC). Door deze samenstelling is de vloer overal in je huis te plaatsen. Tot zelfs in de badkamer! De moderne PVC toplaag en de 0,55 millimeter dikke PU coating maken de plank af. De coating is zeer slijtvast, krasbestendig, vochtwerend en vuilafstotend.

De COREtec® Naturals Herringbone collectie bestaat uit 8 zeer natuurlijk ogende decoren. Door het speciale Multi-Color-Effect zijn de planken bijna niet van echt te onderscheiden. Dit effect wordt nog eens versterkt door het gladde opervlak die deze vloer heeft. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Desert als je een mooie frisse kleur kiest. Of naar de Meadow als je een rustieke warme vloer prefereert.

Kortom, de COREtec® pvc vloer krimpt niet, zet niet uit, is 100% watervast en door het geïntergreerde klikprofiel zeer makkelijk te plaatsen. De planken komen legklaar uit de doos en hoeven niet geacclimatiseerd te worden. Je hebt levenslange garantie op de vloer! Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat je voor zeer lange tijd veel plezier zult hebben van deze sfeervolle en super sterke COREtec® pvc vloer.