Webshop én winkel!
De beste merken tegen de laagste prijs van de Benelux!
Ivm Corona kunnen de levertijden langer zijn dan u van ons gewend bent.
Gratis verzending vanaf € 250,-!
Merken

Expona

Seen 10 of the 10 products

 

De Expona Domestic is een heterogene pvc vloerbedekking, leverbaar in totaal 50 tegel- en houtdecors. De Expona Domestic wordt geproduceerd volgens de hoogste standaard die er bestaat voor PVC vloerbedekking en heeft zich op basis daarvan ook zijn marktpositie in Duitsland weten te verwerven.

Zo voldoet de Expona Domestic aan de voorwaarden van het DIBT, wat inhoudt dat de vloeren volgens het AgBB schema zijn geproduceerd, voorziet Eurofins het van het predicaat ‘Indoor Air Gold’ en zijn er nog vele te noemen. Een Belangrijke oorzaak voor dit deze certificaten is het feit dat er ftalaatvrije en biologische weekmakers worden gebruikt.

De ED vloeren zijn bovendien 100% recyclebaar. Daarnaast wordt eigen recyclebaar materiaal maximaal hergebruikt. De vloeren beschikken over de voorgeschreven CE-markering als Europese Conformiteit verklaring. Het toonaangevende Eco Instituut Eurofins garandeert na controle van de inhoudsstoffen een constante kwaliteit.

  • http://www.expona-domestic.com/partner/dijkhuis-almelo-almelo-1/ihre-anfrage/?lang=nl
hetDesignhuys.nl 9,9 / 10 - 15 Reviews @ Feedback Company
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »