mFLOR is specialist en marktleider als het om PVC designvloeren gaat. Door de unieke, natuurechte dessins en innovatieve, eigen productiemethode zijn onze PVC vloeren vrijwel niet van echt hout of natuursteen te onderscheiden.

Bij de productie van onze Authentic collecties maken wij gebruik van de speciale methode ‘In Register Embossing’. Dit wordt ook wel Natural Touch genoemd. Hierbij volgt de oppervlaktestructuur het dessin, waardoor de PVC vloeren er precies uitzien én aanvoelen als het natuurlijke houtproduct.

Bij mFLOR hechten we veel waarde aan natuurgetrouwe dessins. In de natuur is geen boom hetzelfde en elke steensoort is uniek. Om die reden maken wij bij het produceren van onze vloeren gebruik van de allernieuwste printtechnieken, waardoor geen enkele strook of tegel er hetzelfde uit ziet. Dat vinden wij belangrijk.

Naast bovenstaande elementen bieden onze vloeren nog een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van echt hout of steen:

 •  
  Waterbestendig en daardoor toepasbaar in vochtige ruimten zoals badkamers en keukens.
 •  
  Geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling.
 •  
  Eenvoudig te reinigen.
 •  
  Hoge slijtvastheid en gemakkelijk in onderhoud.
 •  
  Aangenaam, zacht loopgeluid.
 •  
  Verkrijgbaar in extra grote én kleine afmetingen
 •  
  Ultra lage emissie van vluchtige organische stoffen, wat bijzonder gunstig is voor de gezondheid.
 •  
  Tot 15 jaar garantie.
 
 

Kwaliteitsvloeren in alle opzichten

Bij mFLOR gaan we niet alleen voor de mooiste vloeren, maar ook voor duurzaamheid en veiligheid. Wij kiezen altijd voor de hoogst haalbare kwaliteit. De samenstelling van het product vinden wij minstens zo belangrijk. Om die reden gebruiken we bij mFLOR alleen grond- en hulpstoffen met lage emissies. Dit stelt ons in staat om de impact op de luchtkwaliteit te minimaliseren. Daarnaast gebruiken wij voor onze vloeren alleen het zuiverste PVC. Dit maakt niet alleen duidelijk welke grondstoffen in onze producten worden verwerkt, maar het geeft de vloeren ook volledig dimensionele stabiliteit.