€45,95
Levertijd:5 dagen
De planken zijn 2,4 meter lang en 30 centimeter breed. Grand Majestic is de sterkste vloer ter wereld, heeft een uitzonderlijk plankformaat en is ook heel onderhoudsvriendelijk.... Meer info
Bereken uw prijs
Prijs per pak (2.19 m2)€100,64
Prijs per m2€45,95
Voer hierboven uw gewenste hoeveelheid in.

Berry Alloc HPL Grand Majestic

High Pressure floors: de sterkste vloeren ter wereld!

Noorwegen is geliefd voor haar majestueuze landschappen. Die invloed voel je in de high pressure floors van BerryAlloc. Ze kunnen extremen aan, zijn ongelooflijk sterk en buitengewoon mooi. Ze maken jouw ruimte af tot in de kleinste details.


BerryAlloc gaat voor de beste kwaliteit en de mooiste decors.

Met zijn tijdloze en stijlvolle houtdecors, ademt Grand Majestic een natuurlijke rust. En een natuurlijke kracht, want deze vloer is echt tegen alles bestand. De gloednieuwe collectie pakt uit met planken van 2,4 meter lang en 30 centimeter breed. Hallo ruimtegevoel! Grand Majestic is ontworpen en geproduceerd in Noorwegen. Het is de recentste technologische innovatie in het high pressure floors-assortiment van BerryAlloc: een combinatie van topdesign met topkwaliteit. Grand Majestic is de sterkste vloer ter wereld, heeft een uitzonderlijk plankformaat en is ook heel onderhoudsvriendelijk.

De Grand Majestic is verkrijgbaar in 8 kleuren.

Afmetingen

2410 x 303 x 10,3+2 mm

Oppervlakte per doos

2,19 m²

Berryalloc