Webshop én winkel!
De beste merken tegen de laagste prijs van de Benelux!
Ivm Corona kunnen de levertijden langer zijn dan u van ons gewend bent.
Gratis verzending vanaf € 250,-!
Week 14 - Rigid Core XL click PVC

Week 14 - Rigid Core XL click PVC

 

Rigid Core XL: Een van de beste Rigid-vloeren in prijs, kwaliteit en decoren. Veertien nieuwe kleuren!

Duurzamer, innovatiever en gebruiksvriendelijker dan ooit. Rigid Core XL is een van de beste Rigid-vloeren in prijs, kwaliteit en decoren. Gelasta komt nu met een fantastische uitbreiding in 14 kleuren. Al deze nieuwe decoren zijn per direct verkrijgbaar.

Nog diverser 
14 karaktervolle beton-, natuursteen- en houtlooks
Met liefst veertien nieuwe kleuren in beton-, natursteen- en houtlook biedt Rigid Core XL een zeer divers assortiment: van Beton Grey tot Natural Stone Antra en van Callisto Smoked tot Pluto Brown. De natuurgetrouwe uitstraling van alle veertien nieuwe decoren is ongeëvenaard. 

Tegeldecoren en Register Embossing toplaag
De uitgebreide collectie beschikt over drie tegeldecoren (61,5 x 61,5 cm) en houtdecoren met een natuurgetrouwe toplaag. Op vier andere houtdecoren is een register embossing toplaag aangebracht.

Duurzamer dan ooit
100% waterproof
Een ongelukje zit in een klein hoekje. Iedereen stoot weleens een glas om. En het eerste kind dat nooit morst of drupt moet nog geboren worden. Voor een Rigid Core XL-vloer is dat geen enkel probleem. Sterker nog: Rigid Core XL is zelfs geschikt voor natte ruimtes en de badkamer.

Temperatuur- en zonlichtbestendig 
Het vrij van schadelijke stoffen geproduceerde Rigid Core XL geniet van de zon en schrikt niet van warmte of kou. De nieuwe generatie clickvloer is ijzersterk. Hierdoor kan hij prima tegen wisselende temperaturen of een dagelijkse portie zonlicht. Zelf op lange termijn treedt er geen kiervorming op. Dit maakt Rigid Core XL de eerste vloer die zelfs in de serre gelegd kan worden.
 
Hoge druk- en krasbestendigheid
Een woning is geen museum. Rigid Core XL is ontwikkeld voor het dagelijkse gebruik en in alle omstandigheden bestand tegen druk en krassen. Kom maar op met die ravottende kinderen en grote visites.

Innovatiever dan ooit
Ongeëvenaarde krachtpatser
Rigid Core XL is een krachtpatser. De clickvloer is ontwikkeld en geproduceerd om lang mee te gaan. Heel lang. Met dank aan een oersterke basis. De kern is luchtvrij, bevat geen weekmakers en heeft een hoog gehalte aan kalksteen. Uit alle testen blijk dat Rigid Core Xl drie keer stijver is dan standaard PVC. En het clicksysteem twee keer sterker dan standaard click PVC. Dit maakt onze Rigid Core XL een van de beste in de markt. 
 
Uniek geluiddempend effect 
Weinig zaken zo irritant als een vloer die bij elke aanraking veel lawaai maakt. Daarom bestaat één millimeter van de totaalvloer uit kurk. Hierdoor heeft Rigid Core XL een uniek sterk geluiddempend effect. Wel zo prettig voor zowel de klant als de buren. 

Geen dilatatievoeg meer
Rigid Core XL heeft een doorleg tot 400 m2. Hierdoor kan een complete verdieping voorzien worden van een vloer zonder dilatatievoeg. Dit maakt de nieuwe generatie clickvloer meteen geschikt voor elke ruimte in huis of op kantoor.

Gebruiksvriendelijker dan ooit
Geen ondervloer of egale ondergrond nodig
Voor het leggen van Ridged Core XL is geen ondervloer nodig. Vloer en ondervloer vormen één geheel. Ook handig: egaliseren is niet langer een must als er een vlakke en drukbestendige basisvloer aanwezig is. Dit maakt het ook mogelijk om Rigid Core XL direct over een bestaande vloer te leggen. 
 
Acclimatisatie overbodig
Haast met de vloer leggen? Dan is Rigid Core XL de juiste oplossing. Waar andere vloeren vaak eerst moeten acclimatiseren voor de installatie, kan Rigid Core XL meteen worden gelegd. Wel zo handig toch? 

hetDesignhuys.nl 9,9 / 10 - 15 Reviews @ Feedback Company
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »