VLEUGJE VINTAGE IN HUIS

Heb je een modern interieur, een urban-woonstijl of juist heel klassiek? Wat jouw woonsmaak ook is, er past altijd wel een vintage item bij! Superleuk omdat zo’n origineel oud meubelstuk of accessoire uniek is en een heel eigen twist geeft aan jouw interieur.

 

Items met een verhaal

Het leuke van vintage is dus dat het een item met een verhaal is. Een kast uit de jaren ’50 of een tafeltje uit de jaren ’70. Het doet je misschien denken aan een linnenkast die jouw oma had of de salontafel van jouw ouders vroeger thuis waardoor het als vanzelf al meer emotie krijgt. En kun je zo’n vintage item ergens vinden, dan is dat toch wel een extra bijzondere aanwinst voor jouw interieur!

 

Voor elk interieur

Een Deense Design-kast in een modern interieur of een set verweerde metalen stoelen aan jouw rustieke eettafel? Het kan allemaal! Of een tafel gemaakt van een oude staldeur met het originele metaal nog als dragers, dat past in elk interieur en op elke vloer.

 

Vintage accessoires

Vind je zo’n groot vintage meubelstuk iets teveel van het goede? Ga dan eens op zoek naar vintage accessoires. Van oude olielampen en tinnen koekblikken tot mooie oude posters of Art Nouveau-vaasjes. Met zulke accessoires benadruk je de gewenste stijl in jouw interieur of je gebruikt ze juist als contrast. Het rijk gedecoreerde van de Art Nouveau-stroming in een moderne inrichting of dat tinnen blik in een Scandinavisch interieur. Het is allemaal prima!

 

Verrijking met vintage

Wil jij ook zo’n vleugje vintage in huis? Volg dan jouw gevoel. Wat jij mooi vindt, kun je prima in jouw interieur plaatsen. Wil je het niet te druk maken? Kies dan wel voor een designstijl; ga dus voor mid century modern, de jaren ‘50 of juist ’70. Stem het op elkaar af zodat het wel in balans is. Dan wordt het een verrijking van jouw woning waar je heel lang van kunt genieten!

 

Op zoek naar een woonstijl bij vintage items? Kom langs in onze winkel en onze stylisten helpen je verder!

Heb je al een paar vintage meubelstukken of accessoires en wil je weten wat daar mooi bij staat op de muur, vloer of voor het raam? Kom dan eens naar onze winkel en neem foto’s van die items mee. We adviseren je graag om ook aan jouw interieur een stijlvol vleugje vintage toe te voegen!

Vintage