Webshop én winkel!
De beste merken tegen de laagste prijs van de Benelux!
Leggen in heel Nederland
Gratis verzending vanaf € 250,-!
Stas balie scherm - kuchscherm

Stas Stas balie scherm - kuchscherm

Terug naar overzicht

€ 78,95

(0)

De retailoplossing om te voldoen aan de RIVM-richtlijnen om de verspreiding van het COVID-19-coronavirus te vertragen. Een eenvoudig te monteren scherm om medewerkers en klanten te scheiden.

Lees de volledige productomschrijving

Maak een keuze:

Productomschrijving

STAS balie scherm 98x79cm

 

STAS baliescherm: Dé mobiele oplossing voor het afremmen van de verspreiding van het COVID-19 coronavirus voor uw organisatie.

Veiliger werken en makkelijk te verplaatsen

Het STAS baliescherm is dé mobiele oplossing voor het afremmen van het COVID-19 coronavirus op de werkvloer. Van de baliemedewerker en het kantoorpersoneel, tot de medewerkers in het magazijn aan de werktafel.

Doordat het scherm in voetstukken wordt geplaatst is het makkelijk te monteren en te verplaatsen. Ideaal voor bijvoorbeeld de flexplekken op kantoor .

Professioneel & nog makkelijker te installeren

Geen simpel tafelzeil, maar een professionele en oprolbare afscheiding van A-PET met de hoogste transparantie voor zo min mogelijk vertroebeld zicht. Het scherm is gemakkelijk in de verzwaarde voetstukken te drukken en de scherm-strips dienen met het klittenband aan de boven- en onderkant van het scherm vast te worden gemaakt. Het resultaat is een transparant scherm dat goed strak en stabiel staat zonder zakken of draaien. De afmeting van het scherm inclusief voetstuk is 79 cm hoog en 98 cm breed.

Het STAS baliescherm bestaat uit: 

  • 1x STAS baliescherm (98cm x 79cm)
  • 2x Schermvoetstuk - afmeting 20x7x4.5 cm per stuk
  • 2x Scherm-strip

Het STAS baliescherm is al veelvuldig toegepast in vele kantoren en is snel en makkelijk in elkaar te zetten.

Reviews Schrijf je eigen review

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Schrijf je eigen review

    hetDesignhuys.nl 9,9 / 10 - 10 Reviews @ Feedback Company
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »