€58,41
Creëer uw eigen betaalbare en sfeervolle woonambiance met Bodiax!
De Bodiax designvloeren maken iedere ruimte tot een zeer smaakvol interieur. Bodiax biedt u schitterende PVC collecties.
Elke vloer biedt u een hoogwaardige kwaliteit en een uniek decor m... Meer info
Bereken uw prijs
Prijs per pak (1,99 m2)€116,24
Prijs per m2€58,41
Voer hierboven uw gewenste hoeveelheid in.

Bodiax Thor Hydro-core clic PVC (BP500)

Deze nieuwe collectie THOR biedt alle voordelen van een pvc vloer in combinatie met het Unilin Clic systeem. Het Unilin Clic systeem zorgt ervoor dat THOR eenvoudig te leggen is en de vloer niet verlijmd hoeft te worden. 

De THOR vloerplanken worden met de grootste zorg vervaardigt en bestaat uit 5 lagen om de beste kwaliteit te kunnen bieden. Door gebruik van de egaliserende onderlaag, kan THOR direct over elke vlakke vloer gelegd worden 
en is daardoor geschikt voor vrijwel elke ruimte van uw woning of project. Daarnaast heeft de onderlaag een geluiddempende functie en biedt het meer ondersteuning voor gewrichten. 
De daarop volgende stabiele Hydro-core kern van 5 mm. is 100% waterproof, deze maakt Thor zelfs uitermate geschikt voor vochtige ruimtes als een badkamer. 

Om het natuurgetrouwe decor te realiseren zoals u van Bodiax gewend bent, word gebruik gemaakt van een PVC Toplaag van 2mm. deze laag zorgt voor een comfortabele vloer, met een laag impact geluid. 
De vloer wordt afgewerkt met een sterke slijtlaag 0,55 mm. en matte PU beschermlaag. dit zorgt ervoor dat de vloeren bestand zijn tegen intensief gebruik. 
De antislip eigenschap van de vloer blijft behouden ook al liggen er waterdruppels.

€ 58,40 pm2

 

Specificaties: 
• Gebruiksklasse 23/33
• Garantie woongebruik 15 jaar
• Garantie projecten 10 jaar
• Dikte 8,5 mm.
• Slijtlaag 0,55 mm.
• Formaat 1510 x 220 mm.
• Vloerverwarming geschikt, warmteweerstand 0.09 m2 K/W

Pakinhoud = 1,99m2

Bodiax Thor