Aventura Carpets is een oude bekende in een nieuw jasje. Teruggrijpend op vele jaren ervaring op het gebied van exclusieve karpetten stelt Aventura Carpets zich geheel vernieuwd aan u voor als toonaangevend leverancier van hoogwaardige vloerkleden.

Met onze collectie maken wij het voor een ieder eenvoudig om persoonlijke voorkeur te vertalen naar een passende en smaakvolle aanvulling  aan het interieur. Oneindige combinatie mogelijkheden van fraaie kleuren en structuren maken de mooiste creaties mogelijk. Graag informeren wij u verder over de diverse mogelijkheden.

Wij bieden ook advies aan huis. Samen met onze stylist kijken wat het beste in uw interieur past. U kunt een vloerkleed helemaal naar uw wens samenstellen door de kleur en hoogte van de pool te kiezen.

Handwerk en maatwerk

De collecties vloerkleden van Aventura Carpets zijn allemaal handgemaakt. Met de grootste zorg en precisie gemaakt en hoogwaardig afgewerkt. Door gebruik te maken van echt vakwerk en hoogwaardige materialen bent u verzekerd van een vloerkleed van topkwaliteit. Veel vloerkleden worden afgeleverd in standaard maten. Het kan natuurlijk zijn dat u een afwijkende maat nodig heeft voor uw woning. Een vloerkleed dat eigenlijk net te groot of te klein is zal niet echt een aanvulling zijn in uw interieur. Vloerkleden van Aventura Carpets kunnen in elke gewenste maat geleverd worden. Met een karpet op maat kloppen alle verhoudingen in uw interieur perfect.

Karpetten van Aventura Carpets worden geleverd in de volgende kwaliteiten:

Infinity one: Alezio, Amaro, Arola, Atri, Revo, Rosello, Silas

De Infinity One Collectie is eenvoudig. Creëer uw eigen karpet in uw eigen kleuren, gewenste afmeting en vorm gebaseerd op een schitterend mat gefinisht polyester garen. Er zijn 80 kleuren en diverse structuren beschikbaar om mee te combineren.

Infinity two: Bersone, Bosa, Brindi

De Infinity Two Collectie maakt creeëren eenvoudig. Stel uw eigen vloerkleed samen in uw eigen kleurcombinatie en afmeting. Deze collectie bestaat uit 3 verschillende hoogtes vervaardigd uit een combinatie van een hoogwaardige kwaliteit getwijnde wol en glanzend polyester. Er zijn 80 kleuren wol en 30 kleuren polyester beschikbaar om uit te selecteren.

Infinity three: Ceres, Cilento, Cova

De Infinity Three Collectie is een mooie aanvulling op de reeds bestaande Infinity Collecties. Deze collectie toont de mogelijkheden om een eigen vloerkleed samen te stellen samengesteld van meerdere kleuren hoogwaardig glanzend polyester garen, uw kleur en structuur in bijna elke gewenste afmeting. Er zijn op dit moment 30 kleuren en diverse structuren beschikbaar.

Custom collection: Atrani, Atrani low, Capreze, Capreze high, Vilato, Vilato low

Een gevarieerde collectie vloerkleden uitgevoerd in diverse polyester garens en verschillende hoogtes. Er zijn in 6 verschillende structuren meerdere standaard kleuren beschikbaar welke in bijna elke gewenste afmeting vervaardigd kunnen worden. Al met al een fraaie uiteenlopende collectie die diverse mooie tinten aanbiedt voor het hedendaags interieur.

Virgin collection: Verano, Verres, Vicenza, Vinci, Volano, Volterra

De Virgin Collection is een nieuw karpetprogramma van Aventura Carpets verkrijgbaar in 6 compacte laagpolige structuren, vervaardigd uit een mixed garen van 50% NZ Wol en 50% Viscose.Het kleureffect door het gebruik van lussen en gesneden polen geeft de Virgin Collection zijn unieke structuur en speelse look.U kunt uw eigen Virgin karpet exact op maat laten maken en u heeft daarbij de keuze uit 80 verschillende Uni kleuren.

Infinity Four: Darone, Dego, Desca, Ditali

De Infinity Four Collectie maakt creëeren eenvoudig.  Stel uw eigen vloerkleed samen in uw eigen kleurcombinatie en afmeting.  Deze collectie bestaat uit 4 verschillende hoogtes vervaardigd uit een combinatie van gevold Nieuw Zeelandse wol en hoogwaardig polyester garen. Er zijn 80 kleuren in de wol en polyester garens beschikbaar om uit te selecteren.