Kennis en kwaliteit onder één dak

Voor hoogwaardige producten en deskundig advies bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.
Over ons

Over ons

Met ruim 36 jaar ervaring in de woninginrichting, interieuradvies én een hart voor het vak is hetDesignhuys.nl ontwikkeld en opgericht in 2018. Hiermee geven wij naast onze fysieke winkel én showroom Dijkhuis Wonen, gevestigd in Twente, ook invulling aan de behoefte van online winkelen van woninginrichting voor uw (nieuwe) woning op het gebied van (visgraat)PVC, tapijt, laminaat en vloerkleden. De meerwaarde van deze unieke combinatie is het gemak van online winkelen voor de inrichting van uw woning waarbij u tevens de mogelijkheid heeft om onze hoogwaardige producten te bekijken en te voelen in onze winkel én showroom van Dijkhuis Wonen.

Het perfecte advies

Naast het inrichten van uw woning kunnen wij u ook perfect adviseren doordat we van oorsprong gediplomeerd binnenhuis architect zijn. Door deze meerwaarde hebben we vaak net een iets andere kijk op uw woning. Dit kan op het gebied van kleur zijn, maar ook op technisch aspect. In onze showroom vindt u een ruime keuze. Wij bieden u altijd de meeste keuze en beste service tegen de juiste prijzen. Kom langs voor een eerlijk advies en u zult versteld staan dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn! Voor meer informatie kunt u terecht op onze locatie aan het Slot 12 in Almelo. De koffie staat altijd klaar!
HetDesignhuys.nl logo
Slot 12
7608ND Almelo
Nederland
Openingstijden winkel:
Di-Vrij 09.00 - 17.30
Zat 10.00 - 14.00
  • BTW: NL806275224B01
  • KVK: 06054882