Pagina 1 van 14

Vloerkleden

Wij bieden u de volgende merken:

Brink & Campman, Desso, Brinker, Louis de Poortere, Eurogros, Hamat, Interfloor, Aventura

Ook kunt u bij ons terecht voor advies aan huis. Samen met onze stylist kijken wat het beste past in uw interieur. U kunt een vloerkleed helemaal naar uw wens samenstellen door de kleur en hoogte van de pool te kiezen.

 

Al onze vloerkleden zijn in meerdere kleuren en afmetingen verkrijgbaar.

Bij het kopen van een vloerkleed wilt u natuurlijk profiteren van de beste aanbieding. Bij ons profiteert u altijd van goede kwaliteit vloerkleden tegen eerlijke prijzen. Voordat u zich gaat oriënteren op prijzen is het van belang om te weten welk type vloerkleed het beste bij uw interieur past.

 

Een vloerkleed kan de ruimte waarin het wordt gebruikt een stuk groter doen lijken, en kan door een bepaalde kleurencombinatie de complete uitstraling van de kamer beïnvloeden.

Een groot voordeel van een hoogpolig vloerkleed is dat het een warme uitstraling geeft aan de ruimte waarin het ligt. Daarom mag ook het type vloerkleed niet worden onderschat. Een hoogpolig vloerkleed houdt de voeten heerlijk warm, wat met name in de wintermaanden erg aangenaam is. Onder andere Shaggy vloerkleden zijn hoogpolige vloerkleden die u bij ons kunt bestellen.

 

Momenteel is er steeds meer vraag naar kortpolig en vintage kleden. Deze zijn makkelijker in onderhoud en de kamer lijkt daardoor ruimer.