Pagina 1 van 2

Belakos

Vloeren zijn er in vele soorten en kleuren. Maar welke vloer past nu het beste? Deskundige medewerkers van Belakos zijn constant op zoek naar de nieuwste kleuren en dessins voor de beste prijs-kwaliteit verhouding. Of het nu gaat om een sfeervol en warm tapijt of juist een onderhoudsvriendelijk luxueus PVC, u vindt het bij Belakos! Wij zijn een betrouwbare partner en bieden altijd een passende oplossing voor een optimaal woongenot bij al onze klanten. Al vele jaren is Belakos een begrip, niet alleen in Nederlandse huiskamers maar over de hele wereld!

Een trots familiebedrijf

In 1960 is Belakos gestart als tapijtfabrikant en als familiebedrijf en inmiddels uitgegroeid tot een groothandel voor tapijt en PVC. Wij zijn trots op ons professioneel en betrokken team waarvan de meeste al meer dan 10 jaar bij Belakos werken. 

Jarenlange expertise gecombineerd met vernieuwing

Wij zitten niet stil bij Belakos en behouden onze jarenlange opgebouwde ervaring door onze medewerkers te voorzien van professionele trainingen zodat ze op de hoogte blijven van de laatste technologische ontwikkelingen en de nieuwste trends. Een unieke combinatie van ontwikkeling en jarenlange expertise waardoor we precies weten wat wel en niet werkt. Dit alles in combinatie met een vernieuwende frisse visie van ons enthousiast en professioneel team. Dit heeft in 2017 geleid tot het introduceren van de Resistanz collectie, een unieke Solution Dyed Nylon collectie.

Bij Belakos kunt u rekenen op een betrouwbare partner met uitgebreide keuze, unieke service en kwaliteit!