Vloerkleed Twinset
Brink en Campman
€309,00
Vloerkleed Flamenco
Brink en Campman
€699,00
Vloerkleed Gravel
Brink en Campman
€815,00
-7%
Vloerkleed Rocks
Brink en Campman
€999,00
Vloerkleed Marble
Brink en Campman
€1.029,00
Vloerkleed Cobble
Brink en Campman
€1.029,00

Brink en Campman vloerkleden

 

BC SPREAD rocks spring stone Custom

Brink & Campman produceert al sinds 1897 kwalitatief hoogwaardige vloerkleden. De combinatie van meer dan 100 jaar ervaring, vakmanschap en voortdurende productieontwikkeling maakt dat Brink & Campman een begrip is in binnen- en buitenland. In de fabriek in Lichtenvoorde worden middels oude ambachten, moderne vloerkleden vervaardigd.

Alle vloerkleden van Brink & Campman zijn ontstaan in onze eigen design studio. Beginnend met een mooi garen, geïnspireerd door trends of gefascineerd door de mogelijkheden van een techniek, ontwikkelen designers de unieke kleden in de collectie. ‘Made in Holland’ is de titel die ze dan ook met trots voeren voor de Brink & Campman collectie. Ieder najaar wordt de nieuwe Brink & Campman collectie gelanceerd met daarin nieuwigheden in allerlei kwaliteiten.

 

De kwaliteiten

Brink & Campman heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in verschillende kwaliteiten vloerkleden. Iedere kwaliteit heeft zijn eigen uitstraling, eigenschappen en mogelijkheden. Door de verscheidenheid aan technieken, die altijd vertaald worden in het kenmerkende Brink & Campman handschrift, ontstaat de diversiteit in onze collectie. Axminster geweven, getuft, handgeknoopt, handgeweven en handgetuft zijn de technieken waarmee gewerkt wordt.