Lalee

Een familiebedrijf met liefde voor vloerkleden

Lalee

Het meubelmerk Lalee werd in 1986 opgericht door vader Lalee. Tegenwoordig wordt het bedrijf gerund door de zonen Lalee. Een echt familiebedrijf dus met een voorliefde voor prachtige kleden. In de Lalee collectie vind je vloerkleden in alle stijlen, formaten en materiaalsoorten. De wensen van de klant staan centraal bij het ontwerpen en produceren van de mooiste kleden. Daarbij laten de designers zich inspireren door zowel de klassieke tapijten van vroeger als de nieuwste trends op gebied van wooninrichting. Het meubelmerk Lalee behoort inmiddels tot een van de bekendste namen in de wereld van de vloerkleden.

De Lalee vloerkleden collectie: groot en gevarieerd

De collectie vloerkleden van het meubelmerk Lalee is enorm uitgebreid en gevarieerd. Zo zijn er prachtige moderne vloerkleden met creatieve patronen, leuke kindervloerkleden met vrolijke kleuren, traditionele perzen voor een oosterse sfeer, effen hoogpolige kleden voor extra zachtheid in jouw interieur, vintage vloerkleden met een heerlijke doorleefde look, aaibare schapenvacht vloerkleden en nog veel meer. Ook op gebied van formaten en vormen is er genoeg keuze. 

De prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend. Kortom, een Lalee vloerkleed leg je vol trots op de vloer. Geef jouw interieur ook meer sfeer, stijl, warmte en comfort met een vloerkleed van het Lalee!