Legservice

Wilt u zelf uw tapijt, laminaat of PVC gaan leggen of wilt u dat dit door gespecialiseerde stoffeerders gebeurt? Vooral bij PVC is het erg belangrijk dat de vloer helemaal glad is omdat u anders elke oneffenheid ziet. De vloer dient (bijna) altijd geegaliseerd te worden. (met uitzondering van click pvc of looselay)

Let wel, het egaliseren van de ondervloer is niet het vlak of waterpas maken van de ondervloer. De egaline volgt de bestaande glooiingen in de dekvloer.

Wij bieden u een legservice aan voor het leggen van het product dat u bij ons koopt. Wij maken vrijblijvend een scherpe offerte voor u en leggen door heel Nederland. Middels een plattegrond kunnen wij voor u de meest voordelige aantal meters uitrekenen wat u nodig heeft en wat er eventueel benodigd is voor het egaliseren. Wij bieden de scherpste prijzen voor het leggen en de beste kwaliteit door heel Nederland. Ook op korte termijn kunnen wij u vaak wel helpen.

 

Vul uw gegevens in op het contactformulier van Klantenservice, met het betreffende product inclusief de afmetingen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.