Legservice

Legservice

Wilt u zelf uw tapijt, laminaat of PVC gaan leggen of wilt u dat dit door gespecialiseerde stoffeerders gebeurt? Vooral bij PVC is het erg belangrijk dat de vloer helemaal glad is omdat u anders elke oneffenheid ziet. De vloer dient (bijna) altijd geegaliseerd te worden.

 

Wij bieden u een legservice aan voor het leggen van het product dat u bij ons koopt. Wij maken vrijblijvend een scherpe offerte voor u en leggen door heel Nederland. Middels een plattegrond kunnen wij voor u de meest voordelige aantal meters uitrekenen wat u nodig heeft en wat er eventueel benodigd is voor het egaliseren. Wij bieden de scherpste prijzen voor het leggen en de beste kwaliteit door heel Nederland.

 

Vul uw gegevens in op het contactformulier van Klantenservice, met het betreffende product inclusief de afmetingen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Webshop én winkel, laagste prijs van NL. Leveren en leggen in heel NL Verbergen