€34,95
Levertijd:1 dag
Stylish Grid
Natuurstenen vloeren en designs zijn niet alleen indrukwekkend, maar geven een ruimte het gevoel van klasse en grandeur. Met een stijlvolle vleug van natuurlijke elegantie is het een krachtig element in elk interieurontwerp. Dit type vloer... Meer info
Bereken uw prijs
Prijs per pak (3,34 m2)€116,73
Prijs per m2€34,95
Voer hierboven uw gewenste hoeveelheid in.

Green flor Stylish Grid

Natuurstenen vloeren en designs zijn niet alleen indrukwekkend, maar geven een ruimte het gevoel  van klasse en grandeur. Met een stijlvolle vleug van natuurlijke elegantie is het een krachtig element in elk interieurontwerp. Dit type vloer is daarbij probleemloos te combineren met een verscheidenheid aan meubilair, decoraties en accessoires en is daardoor geschikt voor elke stijl en generatie! 
De Stylish Grid Collectie met een rechthoekig groot tegelformaat van 45,72 x 91,44 cm, is dan ook een logische en welkome aanvulling op het bestaande succesvolle Green-Flor® tegelprogramma. De collectie zelf speelt in op de nu aankomende interieurtrends; stoere maatvoering, natuurlijk en soms ietwat industriële, maar warme dessins in natuurlijke en aardeachtig gedempte tinten. 
Steengoed met persoonlijkheid & karakter! 

Inhoud pak:  3,34m2
Afm.:: 914.4 x 457.2 mm(L x B) 2.5mm dik/0.55mm slijtlaag 
Gebruikersklasse:33/42