Vloerkleed Marble
Brink en Campman
€1.029,00
Vloerkleed Cobble
Brink en Campman
€1.029,00
Suave Sabri
Aventura
€1.185,00
Dry vloerkleed
Moooi Carpets
€1.395,00
Infinity One Atri
Aventura
€1.465,00
Heavens Gate vloerkleed
Moooi Carpets
€1.895,00
Crystal Rose vloerkleed
Moooi Carpets
€1.895,00
Fools paradise vloerkleed
Moooi Carpets
€1.925,00
Celestial vloerkleed  rond
Moooi Carpets
€2.495,00
Pagina 5 van 6

Wij kunnen u vloerkleden bieden van de volgende merken:

Brink en Campman, Desso, Brinker, Louis de Poortere, Eurogros, Hamat, Interfloor, Aventura

Wij bieden ook advies aan huis. Samen met onze stylist kijken wat het beste in uw interieur past. U kunt een vloerkleed helemaal naar uw wens samenstellen door de kleur en hoogte van de pool te kiezen.

Al onze vloerkleden zijn in meerdere kleuren en afmetingen verkrijgbaar!

Bij het kopen van een vloerkleed wilt u natuurlijk altijd profiteren van de beste aanbieding. Bij ons profiteert u altijd van geweldige kwaliteit vloerkleden tegen eerlijke prijzen. Voordat u zich gaat oriënteren op prijzen is het van belang om te weten welk type vloerkleed het beste bij uw interieur past.

Een vloerkleed kan de ruimte waarin het wordt gebruikt een stuk groter doen lijken, en kan door een bepaalde kleurencombinatie de complete uitstraling van de kamer beïnvloeden.

Een groot voordeel van een hoogpolig vloerkleed is dat het een warme uitstraling geeft aan de ruimte waarin het ligt. Daarom mag ook het type vloerkleed niet worden onderschat. Een hoogpolig vloerkleed houdt de voeten heerlijk warm, wat met name in de wintermaanden erg aangenaam is. Onder andere Shaggy vloerkleden zijn hoogpolige vloerkleden die u bij ons kunt bestellen.

Momenteel is er steeds meer vraag naar kortpolig en vintage kleden. Deze zijn makkelijker in onderhoud en de kamer lijkt daardoor ruimer.