€229,00
Levertijd:1 dag
Door de compacte geweven pool is het alsof je op een harde vloer loopt, echter wel dat het warm en comfortabel aanvoelt en de omgevingsgeluiden absorbeert. Bijkomend voordeel hiervan is de zeer grote slijtvastheid, waardoor het ook een robuust tapijt is.... Meer info

Interfloor Wilton Nature

Een “harde” maar toch een zachte vloerbedekking, deze tegengestelde eigenschap heeft de nieuwste geweven kwaliteit Wilton Nature.

Dit tapijt is geproduceerd op de nieuwe generatie tapijt weefmachines met een fijnere deling dan gebruikelijk. De uitstraling hiervan resulteert is een super strak tapijt met min of meer een vierkant effect in de structuur en daarmee een uiterst moderne uitstraling.

Door de vaste en compacte geweven pool is het alsof je op een harde vloer loopt, echter wel met de eigenschap dat het warm en comfortabel aanvoelt en de omgevingsgeluiden uitstekend kan absorberen. Een bijkomend voordeel hiervan is de zeer grote slijtvastheid, waardoor het ook een robuust tapijt is voor bijvoorbeeld jonge gezinnen.

U kunt kiezen uit 9 kleuren die door de beste Nederlandse kleurstilisten zijn ontwikkeld. Bijvoorbeeld vergrijsde naturels en beige/greige tinten, zwartbruin tinten, antraciet en zilvergrijs.

630_Wilton-Nature_Kleurenwaaier-Bamboo