True Spirit
Green flor
€39,95
Master Trend
Green flor
€33,95
Nature Living
Green flor
€24,95
Stylish grid
Green flor
€34,95

Onze modulair veerkrachtige vloeren kennen eveneens hun oorsprong in Taiwan en zijn momenteel toonaangevend in de wereldwijde markt voor vloeren.

Het Green-Flor® produktenprogramma is één van de nieuwste creaties, speciaal ontwikkeld voor de Europese markt. Het Green-Flor® merk is eigendom van een groep van bedrijven, die de laatste 40 jaar een solide basis hebben gelegd in productie, distributie, project-en retailactiviteiten. Essentiële kennis van de markt en toeleveringsindustrie geeft hierbij toegang tot de beste grondstoffen en de laatste technische innovaties. Toewijding, betrokkenheid en constante productontwikkeling met daarbij een substantiële ervaring in het ontwikkelen en creëren van dessins, heeft geresulteerd in de nummer 1 positie in hun lokale Aziatische markt alsmede een sterke ontwikkeling van hun exportactiviteiten.

Door de samenwerking van Green-Flor® met lokaal gerenomeerde en gespecialiseerde vloer-en interieurdecoratiebedrijven in verschillende landen, zijn kwaliteit, service en het juiste productadvies gewaarborgd.

Green-Flor® streeft naar het brengen van een ongekend uitgebreid en uniek aanbod van vloeroplossingen, volledig afgestemt op uw wensen.

 

Technisch gecertificeerd

Speciaal voor het nieuwe Green-Flor®-programma, zijn alle noodzakelijke testen volgens de Europese EN-normen in laboratoria van onafhankelijke officieel geaccrediteerde Europese instituten met success uitgevoerd. Het product biedt daarom dan ook zekerheid op alle belangrijke eigenschappen voor vloeren, zoals onder andere kleur-, maat- en slijtvastheid. Green-Flor® heeft tot doel u alleen erkende en bewezen kwaliteit te leveren, waardoor long-life professionele oplossingen voor een zorgeloos gebruik, verzekerd zijn.

 

Duurzaam en verantwoord

Bij het ontwikkelen van de Green-Flor® producten staat de zorg voor het milieu en de leefomgeving centraal. Alle productiefaciliteiten voor de Green-Flor®-producten worden hier met regelmaat op gecontroleerd en zijn hiermee ISO 14001 gecertificeerd. Daarnaast voldoen ze aan de norm EN 14041 met betrekking tot o.a. schadelijke stoffen zoals formaldehyde, echter ook voor wat betreft de noodzakelijke brandveiligheidsnormen. Hierdoor draagt dan ook elk Green-Flor® product het vertrouwde CE label.

Alle Green-Flor®-producten zijn zo ontwikkeld dat ze 100% recyclebaar zijn en met VOC-waarden (vluchtige organische stoffen) ver beneden de Europese norm liggen. Verder zijn Green-Flor®-producten getest op aanwezigheid en gehalte aan zware metalen en volkomen veilig voor gebruik in het binnenklimaat verklaard.

Het zeer gemakkelijke reinigen en onderhouden van het product, vermindert daarnaast de hoeveelheid te gebruiken water, chemische reinigingsmiddelen en energie.

Voor Green-Flor® is het een voorwaarde om een duurzaam, verantwoord product te brengen waarbij het milieu zowel voor, tijdens als na het productieproces gerespecteerd en ontzien wordt en om zo bij te dragen aan een aangename leefomgeving.